Okos eszközök vs. Rádió

A technikai fejlődés szempillantás alatt produkált olyan eszközöket, amik alapjaiban változtathatják meg a napi bioritmusunkat.
Ma már szinte minden okos. A villanykapcsoló, a porszívó, a lámpa a plafonon, a lakásunk energia ellátása, szinte beszélgethetünk az autónkkal, nem jelent gondot egy virtuális világban élni és tájékozódni.

 

Van-e veszélye a média világára az okosodásnak?


A média terület szolgáltatói is felfigyeltek a jelentős technikai fejlesztésekre, így természetesen a médiumok sem maradhatnak ki az innovációból. 
Amennyiben a közönség a közösségi tereken játszik, akkor ezeken a platformokon nekik is ott a helyük.
Az emberek jogosan várják el, hogy egy kommunikációs eszköz lépést tartson az aktuális technikai fejlődés lépéseivel, sőt zászlóvivő legyen!

 

Milyen jövőképe lehet a rádiónak?

 

Röviden fogalmazva addig lesz létjogosultsága a rádiónak, ameddig lesz felvevő piaca.
Ha az emberek számára továbbra is fontos lesz a kiszámíthatatlan zenei összeállítás, ha lényeges a gyors információ átadás, amennyiben kötődnek a kedvenc műsorvezetőikhez, addig életben tartják a rádiót.

 

Elgondolkodtató viszont, hogy a televízióknál elhelyezett reklámok mennyire hatékonyan érik el a nézőket abban a világban, amikor a rögzített műsoraikat úgy nézik meg utólag, hogy a számukra nem kívánt tartalmakon egyszerűen áttekernek!

Címünk

4400 Nyíregyháza, Eötvös utca 9/A.

Telefonszámunk

+36 (30) 9 581 333