A Rádiózás mára már történelem.

A kezdetekre visszatekintve egyszerűen a kommunikációs távolság növelésre használták. Jelentkezett egy igény, amit tökéletesen kiszolgált a rádió. Ezek után - mint minden gondolkodás mentén létrehozott dolgot - az ember a saját igényeire kezdte formálni.
Megtöltötte tartalommal, fűszerezte élvezeti cikkekkel, érdekességekkel, minden olyan pikantériával felvértezte, amire úgy érezte, hogy a nap folyamán szüksége lehet.

Elérkezett egy újabb korszak, ami a tudatosságról szólt.
Komoly mérések igazolták a tervek meg- vagy nem megvalósulását. Elemezték a hallgatók bioritmusát, szokásait, információéhségét, és a komolyabb divat trendeket.

Ez által válhatott nélkülözhetetlen szórakoztató cikké a rádió az emberek életében szinte észrevehetetlenül.
Beköltözött a mindennpajaikba, a családi élet részévé vált, komoly funkciókat teljesített és ezáltal komoly piaci szereplővé vált a médiapiacon.

Ha meg szeretné érteni, miről is szól a rádió, csak nézzen magába. 
Mélyen. 
A lelkébe.
Ha valami űrt érez, sóvárog egy emlék vagy egy olyan élmény után, amihez bármilyen szinten kötődik, akkor a rádió segít a felidézésében, újragondolásában, ismételt átélésében.

A lelki dolgok kegyetlenek.
Igazán csak az tudja, akinek volt már mélypontja az életében.
Ha sírni szeretne, ott a rádió. Ha nevetni szeretne, ott a rádió. Ha közösséget szeretne, ott a rádió. Ha igazán egyedül szeretne lenni, ott a rádió. 

 

"Az emberek a televíziót nézik, az újságot olvassák, a rádiót szeretik!" (Dr. Szilvay Balázs - HEROE)

Címünk

4400 Nyíregyháza, Eötvös utca 9/A.

Telefonszámunk

+36 (30) 9 581 333