Tegyünk végre T-rendet!

 

Szereted az új ruhákat? 
Mennyire vagy fogékony az új illatokra?
Keresed-e a legújabb technikai fejlesztéseket?

 

 

Az újítás része lett az életünknek. Az a vállalkozás, amely nem képes megújulni, hosszútávon komoly problémákkal kell szembenézzen.
Az 50-60-as korosztály - a cégvezetők jelentős része ide tartozik a kkv szektorban - nem ebben a szellemben szocializálódott. Számukra a kiegyensúlyozottság, a kiszámíthatóság, a folyamatos stabil minőségű szolgáltatás volt a cél. Az innovációs robbanás elsöpörte ezeket az eszméket, és ma már az idővel, és a sebességgel kell harcolnunk.

 

Lassítanunk kell, különben nincs idő meglátni, megszeretni, kiélvezni az újdonságok okozta pillantokat.
Végy egy porszívót, és mire minden porcikátok összeszokik, már nem is gyártják azt a modellt, amit megvásároltál. Szinte nem is kapsz hozzá pótalkatrészt, nem is erre nevel a világ. Azt mondják vedd meg, használd, majd 3-5 év múlva csere. Addig vásárolj hozzá kiterjesztett garanciát, utána kuka. Ha mégsem romlik el, akkor minden nap ajándék!

 

Hívj ki egy mosógépszerelőt egy 15 éves, és egy 3 éves mosógép elromlásakor, és  órákig hallgathatod a szakit, hogy melyik volt az igazi, és melyiket tartsd meg.

 

De a műszaki világ sem hülye, bevetik a csere akciók, és a "dolgozó" (Hofi) még nem sejti, hogy itt szúrt ki magával, de rendesen.
Te pedig szépen beviszed, mert már nem szép a "kaszni", amúgy pedig tökéletesen működött még. Aztán beállsz a sorba azokhoz, akik innentől 5 évente cserélik majd a szép - de hosszútávú működésre képtelen - újat.

 

Ilyen egyszerű.

 

Gondolkodjunk Béláim!

 

Ez a folyamat különben nem tesz rosszat a gazdaságnak. Ha van miből vásárolni. Márpedig van, hiszen a Magyar gazdaság teljesítőképessége sokkal jobb, mint 10 éve volt. Pörög a kereskedelem, hatalmas a fogyasztás, bitang módon kell mindezt lekövetni a termelőknek, és a szolgáltatóknak.

 

Szemléletváltásra van tehát szükség, hiszen aki nem fejlődik együtt az emberekkel, hogyan szeretne szót érteni velük??

 

Használd ki te is, ne csak a multik gazdagodjanak ezzel a szemlélettel. Légy innovatív, fejlessz, és minden T-rendbe jön!

Címünk

4400 Nyíregyháza, Eötvös utca 9/A.

Telefonszámunk

+36 (30) 9 581 333